6 om Lean hos entreprenøren Kjeldaas i Sande

Hva betyr Lean for deg?

Entreprenørbedriften Kjeldaas AS føler at de har fått Leans tankesett under huden i løpet av kort tid. Dette betyr involvering av alle sine 102 ansatte og fått til en synlig gevinstrealisering. Lean har derfor vært en av nøkkelfaktorene for at bedriften vokser i markedet mot statlige, kommunale og private kunder. – Dette gir raske resultater, sier adm. leder Eli Tandberg.

Samarbeidet med Lean Team Norge har vært helt avgjørende for at vi har kommet så godt i gang på såpass kort tid. Det ga oss en knallstart med å ha fire dagers ledersamling i regi av dem. Gjennom disse dagene fikk vi innføring i både ledelsesfilosofi og ikke minst konkrete verktøy for å komme i gang med arbeidet.

Lean Team Norge hjalp oss også med å utarbeide en akkurat passe ambisiøs 3 månedersplan som gjorde at vi bare måtte kaste oss ut i det!

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Lean Team Norge og anbefaler andre å bruke samme modell for å få en god start med raske resultater.

LES HELE ARTIKKELEN I ITB AKTUELT

Ole Håvard foran prosjekttavlen
Eli Tandberg, Tor Olav Johansen (formann) og Bjørnar Dahl (bas) foran anleggstavlen til prosjektet «Bergbakken». Bjørnar Dahl: «Mye mer oversikt og mindre spørsmål ved bruk av tavle»
28. juni 2019