Kundeopplevelser – Digitale kurs

Online Lean kurs – opplevd verdi for kunden.

Etter flere digitale kurs med høyt fokus på å skape verdi for kunden har vi spurt deltagerne om hva de føler de har fått igjen. Under ser du noen av svarene.

 

Lean Prosjektering VDC – Online kurs  

“Har fra tidligere gult belte i Lean i produksjonsfasen.  Har lenge sett at vi også burde finne løsninger for å gjøre prosjekteringen mer effektiv.  Dette kurset var derfor veldig nyttig, Vi vil ta i bruk denne metoden i dette og senere prosjekter i tiden fremover”

Johannes Moen – Brødrene Ulveseth AS

 

Lean Prosjektering VDC – Online kurs  

Morten Marthinussen – Celsius Teknikk AS

“Meget bra gjennomført kurs. Bra innhold og meget ryddig og strukturert gjennomføring.  Kan anbefales som en introduksjon til prosjekteringsfasen i prosjekter. Det var en meget positiv første erfaring med «live» web-kurs, kan anbefales. Bra levert!”

 

Lean Gult Belte og Lean Construction – Online kurs

Arne Magne Galguften               GL Bygg AS

«Å gjennomføre kursene digitalt ble en meget positiv opplevelse. Kursholderne klarte å engasjere deltagerne på en meget god måte».

 

Lean Gult Belte og Lean Construction – Online kurs

Oddmund Kjøsnes – Fluor Lux AS

“Mine kollegaer ønsker påfyll i hverdagen for å kunne produsere og lede mer effektivt. Digitalt Lean-kurs gjennom Triangel og Lean Team Norge var midt i blinken for oss. Vi har nå meldt oss på Lean Grønt Belte Online kurs”

 

 

Backoffice

Hvordan ser det ut i Studio? Her ser du Arild Paulsen som danser foran kamera og Heine Olsen som holder kontroll på at alt fungere som det skal.

 

Egenutviklede tilpassede verktøy for optimal samhandling

 

 

 

7. mai 2020