Lean Golf 2021

Invitasjon til Lean Golf – turnering.

Lean Team Norge AS inviterer kunder og samarbeidspartnere til Lean Golf. Turneringen er åpen for alle.

Tid og sted: Torsdag 2. september kl 17:00 på Sotra Golfpark.
Deltakeravgift, kr 100,-. Innbetalt beløp går uavkortet til «Team Rynkeby», en ideell organisasjon som samler inn penger til Barnekreftforeningen. LINK til Team Rynkeby.
Påmelding i Golfbox: Lenke til påmelding her. Maks 72 spillere. Noen plasser er reservert til våre kunder og samarbeidspartnere. Ellers så er det først til mølla ……
16-16:40 Litt å spise. Måltidet tilpasses været og Covid-situasjonen.
17:00 Golfturnering – Lean Golf: 18 hull på Evanger spesial Sotra Golfklubb. «Shotgun start»; alle starter samtidig på ulike hull.
Ca 20:30 Premieutdeling og oppsummering i klubbhuset når runden er ferdig.

 

Hvorfor Lean Golf? Som Lean entusiast og hobbygolfer har jeg ofte tenkt at Lean og Golf henger tett sammen, og at Lean tankegang er perfekt for å forbedre sitt spill.

Hvordan? Vel, i år spiller vi Texas Scramble, en sosial lagkonkurranse der samarbeid og kommunikasjon i laget er helt avgjørende for resultatet. Når flere spiller sammen er det også gode muligheter til å lære av hverandre. Min erfaring og påstand er at lagspill i golf er superkjekt, og det praktiseres altfor lite i «Golf-Norge». Her legges de dårlige golfslagene til side og gleden over lagets prestasjon går foran!

Lagene settes opp av turneringsleder Ole, som fordeler rettferdig i forhold til HC. Enkle regler for turneringen får dere før utslag.

 

Hvis du lurer på noe, kontakt: Heine Olsen

Mail: heine.olsen@leanteam.no

Mobil: 959 25 996

 

Dagens tips: Spilleformer NGF Golf ord og uttrykk Egentrening – leksjoner og måling

 

10. august 2021