LEAN TEAM Open 2022 – Golftunering åpen for alle

Invitasjon til LEAN TEAM Open 2022 – Golftunering åpen for alle

Lean Team Norge inviterer kunder, samarbeidspartnere og golf-venner til Lean Golf under parolen «Golf for alle»!

 

Tid og sted: Onsdag 17. august, kl 17:00 på Sotra Golfpark.

Deltakeravgift, kr 200,-. Innbetalt beløp går uavkortet til «Team Rynkeby», en ideell organisasjon som sykler og samler inn penger til Barnekreftforeningen. LINK til Team Rynkeby.
Påmelding i Golfbox: Lenke til påmelding her. Maks 72 spillere. Noen plasser er reservert til våre kunder og samarbeidspartnere. Ellers så er det først til mølla ……
Kl.  16-16:40 Litt å spise. Måltidet tilpasses været.
Kl.  17:00 Golfturnering – Lean Golf: 18 hull på Evanger spesial Sotra Golfklubb. «Shotgun start»; alle starter samtidig på ulike hull.
Ca kl. 20:30 Flotte premier. Premieutdeling og oppsummering i klubbhuset når runden er ferdig.

Som i fjor, så spiller vi Texas Scramble, en sosial lagkonkurranse der samarbeid og kommunikasjon i laget er helt avgjørende for resultatet. Når flere spiller sammen er det også gode muligheter til å lære av hverandre. Min erfaring og påstand er at lagspill i golf er superkjekt, og det praktiseres for lite i «Golf-Norge». Her legges egne «dårlige» golfslag til-side og gleden over lagets prestasjon går foran!

Lagene settes opp av turneringsleder Ole, som fordeler rettferdig i forhold til HC. Enkle regler for turneringen får dere før utslag.

 

Hvis du lurer på noe, kontakt: Heine Olsen

Mail: heine.olsen@leanteam.no

Mobil: 959 25 996

 

Dagens tips: Spilleformer NGF Golf ord og uttrykk Egentrening – leksjoner og måling

 

27. juni 2022