Ny samarbeidspartner – Holte Academy

Det er med stor glede vi kan melde om at vi har inngått et samarbeid med Holte Academy AS med hovedsete i Oslo. Vår visjon «Fra ord til handling!» passer som hånd i hanske for dette samarbeidet. Alt ligger til rette for at vi sammen skal lykkes med å skape merverdi for enda flere virksomheter i hele Norge.

 

Felles mål

Vårt felles mål med dette samarbeidet er nettopp å gi økt kunnskap og kompetanse til våre kunder som derigjennom bidrar til bedre sine resultater; bedre bunnlinje, økt konkurransekraft, mer fornøyde kunde og mer motiverte medarbeidere. Det at vi har hovedbase i hver vår by, Oslo og Bergen, gjør mulighetene for økt kundeverdi ekstra spennende rent geografisk.

Les også hva Holte Academy skriver om vårt samarbeid

 

Holte Academy

Holte Academy (søsterselskapet til konsulentfirmaet Holte Consulting), er en erfaren kompetansepartner, rådgiver og leverandør av kurs- og opplæringstjenester innenfor prosjektledelse og relaterte tema. De brenner for at alle medarbeidere som er involvert i prosjektarbeid, skal oppleve mestring og lykkes i sin prosjekthverdag, gjennom den nye kunnskapen de får på kursene.

“Motiverte og kompetente medarbeidere er et viktig fundament for at bedrifter skal nå sine strategiske mål, slik at de blir i stand til å gjennomføre mer effektive og lønnsomme prosjekter”, sier Martin Hartmann, Daglig leder i Holte Academy.

Martin Hartmann, Daglig leder i Holte Academy

Holte Academy har et rikt kurstilbud som er kompletterende til Lean Team Norge sine kurs. Holte Academy har gjennom mange år levert kurs- og opplæringsprogrammer til medarbeidere i små og store bedrifter, og e-læringskurs for nybegynner og erfaren, i tillegg til anerkjente prosjektsertifiseringer som for eksempel PRINCE2®.  Det er også verdt å nevne at Holte Academy er leverandør av flere store opplæringsprogrammer hos kunder i privat og offentlig sektor, og har gjennom flere år hatt en av de største prosjektskolene i landet, Bane NORs Prosjektskole, med flere tusen kursdeltakelser. Les mer om Holte Academy på deres hjemmeside www.holteacademy.no/

Lean Team Norge leverer et mangfold av kurs og tjenester og er en komplett leverandør av Lean kompetanse i Norge. Alle leveranser kan leveres som bedriftsintern skreddersøm, eller åpne kurs der alle kan delta. I tillegg til kurs som Lean Gult belte, Lean Grønt belte og Lean Sort belte, tilbyr de kurs i Lean Construction og Lean Prosjektering (VDC). Lean Team Norge har kunder fra alle bransjer, og operativ erfaring fra innføring av Lean i små og store prosjekter og virksomheter.

 

Gratis webinar:

Som et startpunkt for samarbeidet, blir det gratis frokostwebinar 26. mai, med LEAN i byggebransjen som tema.

Meld deg på her.

 

27. april 2021