Lean Team Norge AS ble stiftet i 2016 av Arild Paulsen og Heine Olsen. Med operativ erfaring fra Lean og kontinuerlig forbedring siden 2000 har vi vært med på både oppturer og nedturer i ulike bransjer. Vi har raskt vokst til å bli en dominerende rendyrket leverandør av Lean på Vestlandet. Her har vi bidratt med kompetanse på Lean og Lean-rådgivning til over 360 virksomheter og mer enn 3400 personer i regionen.

Veien til vårt kundeløfte

I 2016 inngikk vi et samarbeid med Lean Consulting som varte frem til januar 2019. Når vi startet hadde vi ingen kunder på Vestlandet og det var ingen selvfølge at vi skulle lykkes. Det var nedgang i store deler av den lokale industrien.

For å forstå kundens problemer og utfordringer og ikke minst komme med løsninger som vi vet fungerer, må vi kjenne på de selv hver dag. Derfor driver vi Lean i Lean Team Norge. Da får vi kjenne på reelle problemstillinger og smerter i hverdagen, mye de samme som våre kunder har. Vi er langt fra perfekte, men vi er helt sikre på at vi stadig blir bedre.

Hva må vi bli bedre på for at kundene våre skal bli bedre? 

Har de enkelte aktivitetene vi gjør verdi for deg som kunde?  

Gjennom disse spørsmålene fant vi vår unike kundeverdi og vårt kundeløfte:

«Vi skal gi våre kunder kompetanse og gjennomføringskraft så de selv blir i stand til å oppnå synlige resultater i egen virksomhet i form av bedre bunnlinje, økt kvalitet, økt verdi for sine kunder og økt konkurranseevne»

Lean i din virksomhet

Vi benyttet LEAN Startup og LEAN Innovasjon som grunnlag for lære om markeder og kundesegmenter.

Vi har utviklet LEAN Salg som også har gitt oss fantastiske resultater.

KundesitatVi har hatt et godt samarbeid med Arild Paulsen og Heine Olsen over lengre tid. Dette har vert en direkte medvirkning til de gode resultatene vi har oppnådd.

Aktiv og systematisk bruk av tavler og synlig målstyring har gjort at vi i løpet av få år har skapt gode resultater og gitt kompetanse og rådgiving. Dette har kommet over 360 virksomheter og mer enn 3400 personer tilgode.

Vi tenker at i fremtiden vil endringene komme enda raskere enn i dag. ALLE, også vi, må være i stand til å endre oss i takt med utviklingen. Bruk av Lean gjør virksomheten og teamene mer endringsdyktige. Derfor er det viktig at vi jobber med LEAN og utvikling av Lean i egen virksomhet.

lean

Når vi skal bygge videre på det vi har lært gjennom mange år så velger vi:

LEAN TEAM i navnet vårt. Dette fordi vi tror at profesjonelle naturlige leveranseteam er viktigere enn noen gang for konkurranseevne og endringsdyktighet i fremtiden. Om det er lederteam, avdelingsteam, tverrfaglige team eller prosjektteam, det samme gjelder uansett.

FRA ORD TIL HANDLING i logoen vår er valgt da det er her mye av utfordringen med Lean ligger. Forskning og vår erfaring viser at det er mange som ikke lykkes med endringer i egen virksomhet. Vår holdning er at de som vil jobbe med oss SKAL LYKKES. Vi lærer stadig og utvikler oss og i takt med tidens behov for å sikre at DU skal lykkes.

lean
Ekte Lean kompetanse utvikles gjennom økt forståelse for Lean tankesett og trening for å bli bedre.
Jobber du med oss tenker vi på enhver Lean samling som en treningsøkt.