Velkommen ombord – intervju med Geir Skogsfjord

Velkommen ombord Geir

Det er med stor glede vi ønsker Geir Skogsfjord velkommen som Regionleder Sør  /Øst og nøkkelressurs i Lean Team Norge. Geir er utdannet Sivilingeniør fra NTNU og har lang Lean erfaring og fått “Lean inn så å si med morsmelken”. Bli med på en prat med Geir under og forstå hvordan han ønsker å hjelpe virksomheter fremover:

Heine: Hei, Geir! Kan du gi oss en innsikt i din karrierevei og hvordan du endte opp i Lean Team Norge ?

Geir: Absolutt, Heine! Jeg heter som du vet Geir Skogsfjord, og jeg ønsker å dele min reise fra teknikk til lederskap og organisasjonsutvikling.

Starten – med fagbrev som flysystemavioniker

Heine: Høres spennende ut! Hvordan startet din karriere?

Geir: Jeg begynte som Flysystemavioniker ved Luftforsvaret, der jeg håndterte komplekse tekniske systemer og løste utfordringer i operative miljøer.

Heine: Hva inspirerte deg til å utforske andre områder?

Utdannelse

Geir: Etter en femårig mastergrad i teknologi fra NTNU, fikk jeg en dyp forståelse for tekniske prinsipper.

 

Videre arbeidserfaring

Det ledet meg til Teknologisk Institutt som rådgiver, der jeg spesialiserte meg i organisasjonsutvikling og Lean-prinsipper, og hjalp bedrifter med å forbedre effektiviteten og posisjonere seg for suksess.

Heine: Hva gjorde du etter det?

Geir: Min karrierevei ledet meg til Saint Gobain som Prosessingeniør. Jeg optimaliserte produksjonsprosesser ved å implementere endringer som økte effektivitet og kvalitet. Deretter jobbet jeg som Lean Manager hos Eramet Norway – Porsgrunn, ledet jeg prosjekter som økte produktiviteten ved å implementere Lean-metodikken. Min karriere gikk så videre til 3B – the Fibreglass company i ulike posisjoner, som Produksjonsleder, Lean Leder og Prosessingeniør. Jeg kombinerte produksjonskrav med Lean-prinsipper for å levere resultater som var både effektive og kvalitetsorienterte.

Heine: Fortell oss om din siste rolle.

Geir: Som Leder for Produksjon og Logistikk ved Igland Garasjen styrte jeg prosesser og team mot suksess. Nå har jeg beveget meg videre for å utforske nye utfordringer.

Heine: Hvordan ser du for deg arbeidet i Lean Team Norge?

 

Velkommen til Lean Team Norge

Geir: Jeg er stolt av å være Seniorrådgiver og Regionleder for Sør-Norge hos Lean Team Norge. Jeg ser frem til å styrke operasjonelle prosesser, bygge sterke team og hjelpe kunder og organisasjoner med å oppnå sitt fulle potensial.

Heine: Takk for at du delte din inspirerende reise med oss, Geir!

Geir: Takk, Heine! Det var en glede å kunne dele min karrierevei med deg.

 

22. august 2023