Velkommen ombord til Pål B. Johansen!!

Vi har gleden av å meddele at Pål B Johansen har blitt en del av Lean Team Norge, og vil bidra til å styrke vår tilstedeværelse på Østlandet. Pål vil ha regionansvar for Østlandet og primært jobbe i Buskerud, Telemark og Vestfold. Han er allerede godt i gang som rådgiver og kursholder for flere spennende virksomheter innen ulike bransjer.

«Jeg gleder meg til å jobbe aktivt med Lean ute i de enkelte virksomheter. Jeg konstaterer allerede at våre kunder har stor nytte av det vi tilbyr dem, og at de gir oss strålende tilbakemeldinger på det vi bidrar med. Dette er inspirerende, gir masse energi, samtidig som det stiller strenge krav til å være skjerpet og stadig forbedre seg. Det i beste Lean-ånd», smiler Johansen.

«Jeg valgte å bli en del av laget til Heine og Arild, fordi de er veldig dedikerte til det de holder på med; de er systematiske i sitt arbeid; er veldig aktive i markedet, og – ikke minst – har bevist gjennom flere år at de evner å lykkes med sin satsing. Det ser jeg frem til å være med på å videreutvikle.»

5. mai 2019